Öppettider.nu är Sveriges största sökmotor för öppettider

Tillgängling på App Store Tillgänglig på Google Play
Öppettider.nu's målsättning är att göra alla Sveriges butiker, bensinstationer
och myndigheters öppettider tillgängliga för alla på ett enkelt och smidigt sätt.
Vår Google-garanti

Med Öppettider.nu så garanterar vi att ditt företags öppettider hamnar på Googles förstasida i sökresultaten, redan inom 90 dagar. Detta oavsett tidigare placering, och oavsett vilken nivå du väljer. Detta innebär att 91,5% av de som söker kommer att hitta ditt företags öppettider snabbt och enkelt (och utan att ens hinna fundera över att googla konkurrentens öppettider istället).

Varför Google?

Idag är Google, utan konkurrens, världens största sökmotor. Det googlas mer än 2 miljoner gånger i sekunden, och Google har blivit ett av världens största varumärken med ett värde på 107,4 miljarder dollar.

Därför är Google affärskritiskt för dig

Antalet sökningar på Google ökar konstant, och i Sverige görs 35-40 miljoner sökningar per dag. Då Google står för över 95% av marknadsandelarna i Sverige, så är det affärskritiskt att hamna långt upp i denna sökmotor. Statistik visar att 91,5% av de som googlar klickar på resultat som de hittar på förstasidan, så få som 4,8% går vidare till andrasidan, och endast 1,1% går till tredjesidan.

Uppgifter på Öppettider.nu

Att ligga med på Öppettider.nu med sina uppgifter, är ett självklart val för er som vill nå ut till hundratusentals potentiella kunder.

Presentera avvikande öppettider

Har ni extra öppet någon speciell dag? Ni kanske har stängt under julafton? Med avvikande öppettider kan ni enkelt lägga till dessa öppettider för att informera era kunder om när de är välkomna in hos er!

Finnas bland sökresultaten

Grundidén med Öppettider.nu är att söka öppettider - så givetvis kommer ni med bland sökresultaten. I affärspaketen STANDARD och PREMIUM syns ni även i vår populära app.

>
Visas i vår populära app

Vår populära app finns för både iPhone och Androidmobiler och är en av Sveriges mest användbara appar - ett självklart val för dig som är mån om att synas för fler potentiella kunder.

Redigera era öppettider

Få tillgång till en enkel och smidig kontrollpanel där ni kan redigera alla era uppgifter, öppettider och annan information. Allt sker i realtid och uppdateras efter bara ett knapptryck!

Få unika sökord kopplat till ditt företag

Vårt mål är att användare ska hitta er enkelt och smidigt - därför får ni tillgång till ett flertal unika sökord. Det kan vara t.ex. gym, fika, tanka - ni väljer helt fritt.

>
Er logotyp på startsidan

Premiumkunder har nu möjlighet att synas på startsidan hos Öppettider.nu. Detta innebär en spridning av erat varumärke till miljontals privatpersoner i Sverige.

Högre exponering bland konkurrenter

Med högre exponering kommer ni ligga högre upp bland sökresultaten än exempelvis konkurrenter i närområdet vilket i sin tur leder till mer trafik och potentiella kunder.

Bli synlig redan inom två minuter!
GÅ MED IDAG!