Öppettider.nu är Sveriges största sökmotor för öppettider

Tillgängling på App Store Tillgänglig på Google Play
Öppettider.nu's målsättning är att göra alla Sveriges butiker, bensinstationer
och myndigheters öppettider tillgängliga för alla på ett enkelt och smidigt sätt.
Affärspaketet STANDARD
Uppgifter på Öppettider.nu

Att ligga med på Öppettider.nu med sina uppgifter, är ett självklart val för er som vill nå ut till hundratusentals potentiella kunder.

Presentera avvikande öppettider

Har ni extra öppet någon speciell dag? Ni kanske har stängt under julafton? Med avvikande öppettider kan ni enkelt lägga till dessa öppettider för att informera era kunder om när de är välkomna in hos er!

Finnas bland sökresultaten

Grundidén med Öppettider.nu är att söka öppettider - så givetvis kommer ni med bland sökresultaten. I affärspaketen STANDARD och PREMIUM syns ni även i vår populära app.

Visas i vår populära app

Vår populära app finns för både iPhone och Androidmobiler och är en av Sveriges mest användbara appar - ett självklart val för dig som är mån om att synas för fler potentiella kunder.

Redigera era öppettider

Få tillgång till en enkel och smidig kontrollpanel där ni kan redigera alla era uppgifter, öppettider och annan information. Allt sker i realtid och uppdateras efter bara ett knapptryck!

Upp till tre (3) sökord

Vårt mål är att användare ska hitta er enkelt och smidigt - därför får ni tillgång till ett flertal unika sökord. Det kan vara t.ex. gym, fika, tanka - ni väljer helt fritt.

Bli synlig redan inom två minuter!
BESTÄLL STANDARD IDAG!